Projekt

Detaljhandelns förutsättningar förändras ständigt. Därför är projektutveckling en viktig del av Trophis verksamhet. Genom att utveckla sina fastigheter kan vi säkerställa att våra handelsplatser uppfyller hyresgästernas och kundernas krav.

Under de senaste fem åren har Trophi färdigställt över 150 projekt och investerat totalt 1 mdr kr i sina fastigheter. Projekten spänner från mindre hyresgästanpassningar till om- och utbyggnader samt rena nybyggnadsprojekt. Utvecklingen av Arninge station i Täby är till dags datum vårt största projekt någonsin – där Trophi dubblar den uthyrbara ytan, anlägger ett parkeringsgarage samt hyr ut den tillkommande butiksytan till starka varumärken såsom Coop, Systembolaget, Lidl, Apoteket och XXL samt den internationella detaljhandelsjätten Costco.

Trophi har under åren byggt upp en stor erfarenhet av projektutveckling och med en egen projektorganisation har bolaget möjlighet att hantera alla former av projekt. Dessutom kan vi vara en professionell samarbetspartner till våra hyresgäster, byggbolag, myndigheter och andra fastighetsägare.